ODBOROVÝ ZVÄZ KOVO
Miletičova 24, 815 70 Bratislava 1
0421-2-32441 174 info@ozkovo.sk

*** OZ KOVO V ULICIACH AJ V ŽILINE, BANSKEJ BYSTRICI A POPRADE***   *** ROZBIEHAME KAMPAŇ NA ZMENU DÔCHODKOVÉHO SYSTÉMU #SkorDoDochodku ***  *** PRIPRAVUJEME ĎALŠÍ POCHOD V KAMPANI #ZaVyššieMzdy V POPRADE ***  *** "TAM KDE SA KOMUNIKUJE, SA DÁ NÁJSŤ RIEŠENIE" - EMIL MACHYNA V TA3 ***
Vyhľadať:
AKTUALITY

NÁVŠTEVY
Celkovo: 371011
Dnes: 87
Užívateľov online: 7
PRIHLÁSENIE
Prihlasovacie meno:
Heslo:
ŠTÚROVO
KRPÁČOVO
             Víkend na chate
PLANEO elektro / Quick time

Stanovisko Rady odborov OZ KOVO U.S.Steel Košice k európskej reforme o obchodovaní s emisiami

Predstavitelia Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice napísali dňa 16.júna otvorený list predsedovi Vlády Slovenskej republiky, Robertovi Ficovi. Upozorňujú v ňom na dôležitosť blížiacej sa záverečnej fázy rokovaní o reforme Európskeho systému obchodovania s emisiami (EÚ ETS), ktoré sú naplánované na 30. júna 2017 a vyzývajú v ňom slovenskú vládu k zodpovednému postoju pri jej finalizácii.

Odborári z Košíc, ktorí sa pridali k výzve Európskej odborovej únie industriAll, vo svojom liste uvádzajú, že ako sociálny partner zdieľajú ambície EÚ podporovať udržateľné hospodárstvo, v ktorom sú skĺbené environmentálne ciele s potrebami konkurencieschopnosti a zamestnanosti. Na druhej strane však varujú, že necitlivé rozhodnutia a prechod na nízkouhlíkové hospodárstvo by mohli spôsobiť odsun výroby a export investícií a pracovných miest do krajín mimo Európskej únie, čo by bolo kontraproduktívne nielen z hospodárskeho, ale i sociálneho a environmentálneho hľadiska.

V Košiciach 16. júna 2016 Juraj Varga, predseda Rady odborov U.S.Steel Košice

19.06.2017 Zavrieť článok

:

previous year  previous month august 2017 next month  next year
Po Ut St Št Pi So Ne

Dnes je utorok, 22.8.2017
Meniny má Tichomír,
zajtra Filip

TIEŽ NÁS NÁJDETE NA

Created by www.elprins.sk. ADALUNA c.m.s. (c) 2010. All rights reserved.